Manavgatta Yangın - Manavgat'ta 4 ayrı noktada yangın: 'Burada cehennemi yaşadık!' - Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Manavgatta Yangın - Manavgat'ta 4 ayrı noktada yangın: 'Burada cehennemi yaşadık!' - Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı.

Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı.

Manavgat'ta çıkan yangın elektrik santrali yakınlarına ...
Manavgat'ta çıkan yangın elektrik santrali yakınlarına ... from img.gazetesok.com
Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı.

Manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi
Manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi from img.gazetesok.com
Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu.

Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi.

Manavgat'ta büyük felaket Yangın bir türlü kontrol altına ...
Manavgat'ta büyük felaket Yangın bir türlü kontrol altına ... from foto.sondakika.com
Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

+ antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook